Kamera
Vi leverer alt fra kameramoduler og undervannshus, til helt komplette kameraløsninger! Våre system kan brukes både over og under vann!
/AquaVIEW 150
AquaVIEW 150
AquaVIEW 150 er et "pan&tilt" kamera for bruk ned til 200m vanndyp. Vi benytter hovedsakelig et en analog kameramodul for minst mulig forsinkelse av bildestrømmen. Kameraet kan leveres med temperatur og dybdesensor der informasjonen vises rett på bildet.

Tekniske data:
/AquaVIEW 100
AquaVIEW 100
AquaVIEW 100 er et "bullet"-type kamerahus som kan romme en mengde forskjellige kameramoduler. Selve huset er godkjent for bruk ned 200m vanndyp. Vi er forhandler av en rekke kamera-systemer, så vi leverer gjerne huset med kameramodul installert.

Tekniske data:
/AquaVIEW 60
AquaVIEW 60
Dette er et miniatyr kamera/lys for bruk under vann. Til tross for det kompakte ytre så er ytelsene svært gode!
Design
God design er mer enn form og farge. God design handler først og fremst om at produktet må være funksjonelt og at det er designet for å holde kostnadene nede gjennom smarte løsninger og enkel produksjon.
Elektronikk
Vi bruker elektronikk og LED-komponent fra anerkjente produsenter for å sikre best mulig ytelse gjennom en lang levetid.
Kundetilpassning
Valg av riktig konsept er avgjørende for at du skal lykkes med dine prosjekt. Vi kan bistå med kompetanse og ressurser for å tilpasse våre produkter etter dine behov!
Kompetanse
Vi har dyktige medarbeidere med lang erfaring innen produktutvikling og produksjon. Sammen med god programvare løser vi de fleste utfordringene som kundene kommer med!